Kuinka asennan Xpajan uudelle koneelle?

Windows 10/8/7

1. Kopioi Xpaja -kansio vanhalta koneelta uuden koneen C –asemalle
  2. Lataa tiedosto apu64.zip tästä osoitteesta: xpaja.fi/files/apu64.zip
  3. Tallenna apu64.zip sisältämät tiedostot hakemistoon C:\windows\syswow64
  4. Suorita liitteestä löytyvä komentojonotiedosto xpaja64.bat (klikkaa hiiren oikealla ja valitse suorita järjestelmänvalvojana)
  5. Tee pikakuvake paja.exe:stä koneen työpöydälle
  6. Kirjoita pikakuvakkeen ominaisuuksiin (klikkaa kuvaketta hiiren oikealla ja valitse ominaisuudet) kohtaan kohde C:\Xpaja\exet\paja.exe C:\Xpaja\ 01
  7. Käynnistä Xpaja ja paina salasanakentässä Enter -> ohjelma antaa tarkistetunnuksen
  8. Ilmoita tarkiste Pajadatalle niin saat tarkistetta vastaavan lisenssinumeron
print